27 Δεκεμβρίου, 2019/
  • By Regina
  • 212
Η εταιρεία REGINA ΚΟΥΡΑΝΤΙΔΗΣ Χ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ολοκλήρωσε το φετινό πλάνο συμμετοχών σε διεθνείς εκθέσεις με την παρουσία της στο Σικάγο για την PLMA CHICAGO 2019.
Η εταιρεία που ήταν η πρώτη που που ξεκίνησε την παρουσία της Ελλάδας σε διεθνές εκθέσεις με την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στην ANUGA το 1971 και έκτοτε πρωτοπόρος σε νέες αγορές σε διάφορα σημεία του πλανήτη, έχει κάθε χρόνο μεγάλη παρουσία και αριθμό συμμετοχών, καταφέρνοντας να έχει τοποθετήσει  προϊόντα της σε περισσότερες από 63 χώρες έως τώρα, κατατάσσοντας την στις κορυφαίες της Ευρώπης, στην
τυποποίηση μελιού.
Άλλωστε είναι η βασική εταιρεία που στηρίζει την Ελληνική μελισσοκομία, καθώς δεν έχει σταματήσει ποτέ τις παραλαβές μελιού από τους Έλληνες παραγωγούς στηρίζοντας τους αδιάκοπα τη δύσκολη αυτή περίοδο αλλά και οι Έλληνες λιανέμποροι αναγνωρίζοντας την προσπάθεια αυτή, αναδεικνύουν τη Ναυαρχίδα της Εταιρειας το Μέλι “ΚΥΨΕΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ”.
Επίσης μεγάλη απήχηση στις ξένες αγορές είχε και η μαρμελάδα FRULITA που παράγει η εταιρεία με το μεγαλύτερο ποσοστό της παραγωγής να διοχετεύεται στο εξωτερικό με πελάτες μεγάλα ονόματα Retail και Horeca όπως αυτό της Starbucks!
Το πλάνο της εταιρείας για το 2020 θα είναι λίγο πιο ενισχυμένο από αυτό της προηγούμενης χρονιάς καθώς οι συμμετοχές σε διεθνείς εκθέσεις θα φτάσουν τις 9 και ίσως μιας προσθήκης το φθινόπωρο στις 10!
elEL