Ιστορικό

Η Εταιρία μας

Η εταιρία Regina εδρεύει στη Θεσσαλονίκη από το 1958. Το 2006 μεταφέρεται στις καινούριες σύγχρονες εγκαταστάσεις της στη ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου με πρωταρχικό της μέλημα και βασικό της στόχο την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων της στον τελικό καταναλωτή.

Η εταιρία παράγει κι εμπορεύεται μέλι, βασιλικό πολτό, μαρμελάδες, λουκούμια, γλυκά του κουταλιού και παστέλια ακολουθώντας πιστά μια συγκεκριμένη ροή εργασιών και διαδικασιών προκειμένου να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές της πραγματικά προϊόντα, αναμφισβήτητα ανώτερης ποιότητας.

Για κάθε προϊόν της, η εταιρία τηρεί πιστά μια συγκεκριμένη φυσική, παραγωγική διαδικασία.

Στο πρώτο βήμα ανήκει η επιλεκτική συλλογή και φροντίδα των πρώτων υλών.

Στη συνέχεια ακολουθείται καθημερινός έλεγχος για την επιβεβαίωση της καλύτερης ποιότητας τους έτσι ώστε να οδηγηθούν στο βήμα της επεξεργασίας και τέλος της τυποποίησης.

Στο στάδιο της μεταφοράς και της διανομής των προϊόντων, η εταιρία ακολουθεί την ίδια διαδικασία με τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές, έτσι ώστε να εξασφαλίζει πάντα για τους καταναλωτές της προϊόντα κορυφαία σε ποιότητα και γεύση.

Πάντα πρωτοπόρος, με ωριμότητα κι ευθύνη απέναντι στο καταναλωτικό κοινό η εταιρία ελέγχει καθημερινά τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών της και διαθέτει τα προϊόντα της σε πανελλαδικό αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο σε Ευρώπη, Αμερική, Ασία, Αυστραλία και στις αγορές των Βαλκανίων.

Η εταιρία REGINA με απόλυτο σεβασμό απέναντι στις ανάγκες των πελατών της κι έχοντας τη διάθεση να μείνει πιστή δίπλα τους, θέτει 4 βασικούς στόχους:

– Να προσφέρει πάντα άριστη ποιότητα στη καλύτερη δυνατή τιμή.
– Να ακολουθεί τα ποιοτικά standards που επικρατούν.
– Να προσπαθεί πάντα για τη μέγιστη εξυπηρέτηση των πελατών της.
– Να τοποθετήσει τα προϊόντα της σε όσο το δυνατό περισσότερα σημεία.

Η εταιρία REGINA στοχεύει όχι μόνο στην επίτευξη πιστών καταναλωτών στην Ελλάδα, αλλά και να διεκδικήσει υψηλά μερίδια στις Διεθνείς Αγορές…

6000

τ.μ. ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

62

χρόνια τεχνογνωσίας

Subscribe for weekly news